Efterdyningar av 40 år

Denna vecka har jag varit trött. Jag vet inte riktigt varför- jag har ju varit ledig och sovit gott över påsken, och jag har haft värre veckor på jobbet än denna. Jag tog mig till stan på fredag eftermiddagen för att använda min födelsedagscheck på The Body Shop. Redan då kände jag att mina ben inte orkade gå, vilket jag borde ha tagit som ett illavarslande tecken.
Nåja, jag fortsatte gå på stan, gick in på Rituals som är relativt nyöppnad i Utopiagallerian. De har otroligt fina produkter till fullt rimliga priser, allt från kosmetik till hudvård och även lite kläder.
 
Detta är ett duschskum, härligt. Vad jag förstår är Rituals väldigt inne just nu och jag ansluter mig till deras användare.
På kvällen, då jag lagom hade hämtat mig lite grann från värsta tröttheten och börjat på andra tagning som jag tyvärr brukar göra, fick vi otroligt trevligt besök av Åsa och Niklas, som grattade mig i efterskott.
 
Man kan säga att jag fick just vad jag behövde, även om antalet flugor här hos oss under senaste veckan kan beskrivas som måttligt. Men likt min mormor har jag nollvision!
Tröttheten kulminerade inatt i ett fruktansvärt migränanfall, det borde jag ha förstått. Håller på nu att hämta mig för jobbet imorgon.