Ridtävling

Igår blev jag ännu sjukare så det hände absolut ingenting på hela dagen. Jag såg solen gå över himmelen och då hade åter en dag gått. En bra dag dock, jag gjorde ingen skada i sängen. Inte ovän med någon.
I morse när jag vaknade kände jag att jag fortfarande var sjuk, läs feber, men jag tog en Ipren och klev upp 06.40 ändå, med siktet på lingondressyren. Ni förstår, att när man rider på denna nivå som jag så handlar det om så stora prispengar, ära, samt att hålla mig framme i världscuprankingen, så att varje utebliven tävling blir kännbar. Så det är bara bita ihop och köra oavsett hur det känns i kroppen!
I och med att Lis-Marie också skulle hoppa 2 klasser så värmde jag upp nästan ingenting inför dressyrklasserna, och jag sade till Greger att inte filma pga att jag tänkte att det inte skulle likna någonting.
På lingondressyren i Vännäs skattas endast ryttarens del- dressyrryttartestet-, dvs man får poäng för lodrät sits, balans, mellandel, skänkelläget, överliv, huvudställning, handställning, hjälpgivning, effekten och helhetsintryck. Jag red LB1 och LA1 (vi var ett av mycket få deltagande ekipagen) och det gick jättebra! Hästen var framme, men lösgjord och lugn. Jag har känt själv på sistone att jag sitter bättre, och hänger med på ökningar på ett annat sätt än förut. Det tyckte Linda också! Jag fick 7:or på allt strax för jul, och nu fick jag 8:or på allt på LB och t om 9:or på hjälper, effekten och helhetsintryck i LA! Linda tyckte att vi som ekipage och min ridning hade utvecklats mycket! Och hon är ju faktiskt en hippolog som gått Strömsholm, påminner jag mig, inte bara en snäll person.
 
 
 
 
 
 
 
 
För duktiga Yades del var det inte slut ännu. Lis-Marie hoppade fina clear rounds på både 60 cm och 70 cm! Bra ridet!
 
Nu ska jag vila en stund innan det är dags för kvällens festligheter. Tack Yade för denna trevliga dag. Vad livet skulle vara tråkigt utan dig!