Vad spelar underlag för roll?

Varenda hästägare vet, att vädret kan pareras med rätta kläder men mot dåligt underlag hjälper ingenting. Vit vinter- tackar för det!- men trots skottade ridbanan var det så halkigt att det gick endast rida i skritt. Och knappt det.
 
 
Efter mitt rätt omfattande modereportage då jag gick genom i stort sett alla mina ägodelar har jag rensat ut det som jag inte behöver längre, och även gått på stan och fyllt i de uppenbara luckorna i min garderob och sminkpåse. Så även idag, reorna är inte slut ännu.
Några plagg ni dock aldrig kommer att se mig i är:
-tighta ormskinnsbyxor
-svarta gladiatorsandaler
-harembyxor
-byxdräkt
-byxkjol
-herrkläder såsom kostym
 Vad skulle ni aldrig någonsin klä på er?
 

Helgerna kommer och går

Fredag kväll och två härliga lediga dagar finns framför oss. Helgerna går visserligen så fort att jag vet att glädjen blir kortvarig, men livet är här och nu!
Den nya soffan kom idag. Naturligtvis levererades det en felaktig del och det var lite tekniskt trassel med den ena uppfällbara fotdelen, men jag är glad ändå. Möbelaffären får komma med den rätta biten senare, det är inte mera med det.
 
 
Vi var helt säkra på att en svart skinnsoffa skulle vi åtminstone inte ha, och vad köpte vi...
Veckan har varit hektisk och så kommer det kanske fortsätta ett tag framöver. Jag vill i alla fall önska er alla mina läsare en trevlig helg!

Vad är värt att skrivas om?

Jag läser just nu en biografi på en av finländska rock and rolls stora namn, Juice Leskinen, 1950-2006. Han var både kompositör och författare, och en mycket begåvad människa. I Finland är han ett begrepp. (Tyvärr är även han närmast omöjlig att översätta till andra språk på ett vettigt sätt.)
Enligt hans åsikt finns det bara 4 saker som det är meningsfullt att skriva låttexter om:
En människa
En människa och en annan människa
En människa och samhället
En människa och religion.
Vad tycks? Gäller detsamma bloggtexter?
 
 
Visa fler inlägg