Mintchokladkaka

Den här kakan är någonting för dig om du gillar Marabous mintkrokant-choklad.
 
 
Vispa ihop 2 ägg och 3 dl socker.
Tillsätt 1,5 dl vetemjöl, 4 msk kakao och 1,5 tsk vaniljsocker.
Smält försiktigt 50 g choklad och 125 gram smör, slå ihop allt och blanda.
Lägg i en smord bröad ugnsform och grädda i 150 grader i 35 minuter.
 
Gör en topping på 1 msk smör och 100 gram Marabous mintkrokant som du smälter försiktigt. Tillsätt 1 dl grädde och blanda. Bred på en kaka som har fått svalna något. Lägg i kylskåp en stund och garnera sedan med vispad grädde och några bär, ev myntablad.
 
 
4 kommentarer publicerat i Bak
Taggar: Marabou, Mintchokladkaka
#1 - - Znogge:

Den kakan låter verkligen farligt god!

#2 - - Ditte:

Så gott! Väldans gott! Ska prövas när jag kommer hem. Helt klart!
Meddelar reultatet!

#3 - - Anonym:

Låter smarrigt!

#4 - - Marie:

Mums vad det ser gott ut! Önskar en härlig vecka för dej!