Göra allt och ingenting

Jag har försökt bryta den negativa känslan att jag inte åstadkommer någonting, utan att för den skull behöva prestera enormt.
Helgen var av och till regnig så vi fick ta det lugnt! Dessa har definitivt inte dåligt samvete!
 
 
Greger släppte några kossor till sommarbetet, och jag och några bästa kollegor med barn vittnade händelsen. Vi vuxna tyckte nog att det var minst lika häftigt med kosläpp som barnen.
 
 
Nästan för fint ställe för kossor, konstaterade vi. Vännforsbäck vid Vindelälven.
 
 
Vi åt gott och gamle Buster fick agera som barnridningshäst, en perfekt uppgift för honom.
På kvällen belönades vi med en fantastisk vinprovning- prima mat och dryck i prima sällskap.
 
 
Jag ångrar inte en sekund att jag köpte Diane von Furstenberg-"wrap"-klänningen från New York. Kläder av bra kvalitet är det bästa jag vet, och den här har jag tänkt använda resten av mitt liv.
 
 
Någonting som jag däremot ångrar att jag köpte är dessa M&M's. De är beroendeframkallande och har raserat hela min diet, eftersom jag helt enkelt inte kan motstå dem.
 
 
Jag har tränat Body Balance och Zumba, och vi har haft en trevlig "familjedag" på Iksu Spa. Men ingen träning tar bort hur mycket överflödiga kalorier som helst...
Slutligen ett tips, nu när det blivit ljust igen! På flygplanet, på väg tillbaka från USA provade jag en ögonmask. Jag hade aldrig trott att jag skulle behöva en sådan, men jag måste konstatera att denna uppfinning är inte dum! Jag sover mycket bättre och kan undvika en del tidiga uppvaknanden med ögonmasken. Den övre, svarta är från Clas Ohlssons, Asaklitt, och är bara bäst.
 
 
Hoppas att ni också har haft en bra helg!
#1 - - elisabeth:

Jodå helgen har varit fin, regnet i lördags gjorde att jag slappade hela dagen, förutom en tur till Norrmalm och hopptävlingar, gott med billig lunch också.
Idag mådde jag så mycket bättre så trädgården fick sig en helrenovering !
Inte skall du har dåligt samvete, fina kvinna i sina bästa dagar.
KRAM

#2 - - TantGlad:

Vet du....den klänningen är jättesnygg, och jag tror att den kommer att sitta som ett smäck (perfekt) på dig. Kvalité är bra.

Ha en jättefin ny vecka och kram från mig

#3 - - Ditte:

Vad roligt med kosläpp! Jag had eväldans gärna varit med, men är glad åt att få se bildera. Det är så vackert här vid älven.
Vilken trevlig helg med allt som ingick. Låter hur bra som helst.
Klännningen är ursnygg och jag vet att du passar hur bra som helst i den.
Helt även i min smak!
Ögonmask har jag haft länge och mest när jag flyger men även i ljusa rum nattetid och den är hur bra som helst.

#4 - - znogge:

Ursnygg klänning så det var ett bra köp. Linserna får du äta upp snabbare än snabbt ;-)

#5 - - Tove Olberg:

Vilken underbar helg! Ingenting och allting ä oslagbart då det kommer av sig själv - nästan iallafall! Kosläppen 'r ju sommar och att de får gå i så vackra omgivelser ...
Snygg klänning!
Min egen helg har varit fantastisk!
Tack för det underbara innehållet i paketet som låg i min postlåda i fredags! Jag blev så glad!
Stor kram från farmor!

#6 - - Comsi Comsa:


Klänningen är ursnygg, älskar omlott...

Kram på dig ♥

#7 - - Gunnel:

Kossorna är verkligen lyckligt lottade som får gå och beta i den miljön. Jättesnygg klänning! Kanske tur det är en omlottmodell om du nu blir beroende av M&M:s. De är är otroligt goda. Kar,

#8 - - Karin på Pettas:

Att vara kossa hos er är ju inte helt fel.
Vilka ställen att ströva på, äta lite m.m....
Kornas paradis, helt klart.
Snygg klänning som passar dig, helt klart det också!
Kvalitet är alltid det bästa. Tidlöst mode dessutom.
Ha det gott och då tänker jag inte på allt godiset :)

#9 - - Fyrtiotaggare.com:

Oh my... M&Ms kan rasera vad som helst kvinna! Du är inte ensam, kämpa!!! 😜
Såååå härligt att se att kossorna kommer ut, som jag förstår det kan nya bestämmelser göra att färre faktiskt kommer att få göra det i framtiden vilket gjorde mig ont att läsa om. Härliga bilder. Skitsnygg klänning!!!!

#10 - - Fyrtiotaggare.com:

Oh my... M&Ms kan rasera vad som helst kvinna! Du är inte ensam, kämpa!!! 😜
Såååå härligt att se att kossorna kommer ut, som jag förstår det kan nya bestämmelser göra att färre faktiskt kommer att få göra det i framtiden vilket gjorde mig ont att läsa om. Härliga bilder. Skitsnygg klänning!!!!

Svar: Vilka nya bestämmelser? Det har jag inte hört talas om. Greger är hur som helst "ekologisk" så minskning av betestiden kommer inte i fråga, tror inte att det finns viljan att minska heller. Dagens problem är att eftersom hans mjölkkossor är frigående inomhus så VILL de faktiskt ofta inte gå ut, som det ser ut iaf... De vill helst vara inne i lagården, i alla fall om det är varmt eller dåligt väder ute... Dessa på bild är dock icke-mjölkande ungdjur.
Annukka

#11 - - Mia:

Kosläpp är alltid något litet extra. Längesedan jag upplevde det, men som barn så vet jag att vi alla iakttog kossornas förvåning och glädje över att få vistas i kohagen, fria och ystra...

Kaloribomben du har där hemma nu, den tar väl snart slut så då kan du tänka på din diet igen. Ibland behöver man nog släppa litet på sina dietkrav för att inte ledsna fullständigt. Eller är det bara jag som är sådan när jag anstränger mig för att komma i en storlek mindre... :-)

Kvalitetskläder håller sig! I regel väldigt "lönande" i längden - om man behåller sin egen storlek... :-)

#12 - - Lena i Wales:

helgen har varit mycekt lugn och fin.
Kosläpp, det var länge sedan för mej, hos släktingar.
Ha det bra!

#13 - - SKRIVDIVAN :

Jag investerar alltid i sjysta kläder med bra kvalitet. Det har man igen. Mitt favoritmärke är Filippa K. Jag är torsk på deras mjuka material.

Mysigt och kolla på kosläpp!! Det har jag aldrig gjort.

#14 - - Fyrtiotaggare.com:

Det var detta: http://www.svd.se/nu-kan-korna-sta-instangda-hela-aret

#15 - - Fyrtiotaggare.com:

Det var detta: http://www.svd.se/nu-kan-korna-sta-instangda-hela-aret

Svar: Tack! Dock, människor i Djurens Rätt är sällan några experter på verklighet. Jag kan inte förstå varför bönderna inte skulle vilja ha korna ute på sommaren? Här uppe i alla fall har vi mycket mark så det är också ekonomiskt. Min man är ju ekologisk så det är noga styrt hur mycket korna ska vara ute. Men hans problem är som sagt att han får tvinga dem ut... (uppbundna kor brukar dock tycka att det är roligare, det vet jag.) Sen är det väl så att industri och djurens bästa, det absolut bästa, kanske inte alltid går hand i hand. Men vem kan ha kossor utan att mjölka dem och vinna ekonomiskt? Snart har vi inga djur kvar... Jättesvåra frågor dessa.
Annukka

#16 - - Monnah:

Härligt att du kunde få möjlighet att öva på att "bara vara". Jag älskar kosläpp! Vilken glädje.

#17 - - Monnah:

Förresten, klänningen är ju bara för snygg! Den ser också väldigt bekväm ut.