Jag är så himla oduktig!

1. Idag sket jag i träningen, bara för att. Och åt en bit tårta! Ingen frukt eller grönt.
2. Trots flera lediga dagar har jag knappt gjort någonting, och i synnerhet inte lagat mat eller städat. Fönster borde tvättas men jag väntar på att min gubbe ska göra det! Jag har det skönare på sofflocket.
3. Jag shoppade en del i USA trots att vare sig jag eller mina barn behöver någonting! En del är ju nöjda med det de har.
4. I helgen drack jag alkohol och rökte några cigaretter!
5. Min lilla son har lagt sig alldeles för sent hela helgen, och levt på fiskpinnar och makaroner, på grund av mig. Dålig mamma.
6. Jag uträttar ingenting men lägger mig ändå för sent. På morgonen är jag skamligt seg. Fy.
7. Min man har fått för lite kramar då jag är så snål på sånt! Gnällt på honom har jag gjort oxå! Själv är jag felfri förstås.
8. Jag tillbringar mycket tid på nätet! Nästan ingen tid ute i friska luften. Samma sak gnäller jag på barnen om.
9. Jag har varit allmänt kritisk och alla mina uttalanden och tankar är inte snälla! Kanske är jag dock inte ensam om det?
10. Det vete f-n om jag någonsin (ens försöker) blir bättre!
 
 
Godnatt!
 
#1 - - Gunnel:

Sådär har jag känt mig många gånger. Det är inget att ha dåligt samvete för. För vem är det egentligen jag ska bevisa att jag är duktig? Huvudsaken är så klart att jag är nöjd med mig själv. Kram

#2 - - znogge:

Jag tycker bara att du verkar mänsklig men sedan kan man alltid vilja förbättra vissa saker :D

#3 - - Tove Olberg:

Å ja, det är du som säger detta och du är själv din måttstock - mänskligt och hur som helst så glider det över ... och ensam om det är du inte, om nu det spelar någon roll. Det finns humor i detta också tycker Farmor :-)

#4 - - Monnah:

Ja, tänk så gräsliga vi är som människor ibland. ;) Ibland måste vi släppa Jante och ge oss själva en klapp på axeln. Och äta en glass eller två...

#5 - - Ditte:

Jag kan klart känna igen mig. Visserligen inga barn hemma...Men i övrigt!
Helt mänskligt! Och jag tycker du har en god självdistans.
Ler lite när jag läser och tänker på att man inte alltid måste så mycket...


#6 - - Christina:

Låter som mänskliga egenskaper. Ibland behöver man helt enkelt ta igen sig och bara ligga på sofflocket och låta själen hinna ikapp kroppen, som det sägs att indianerna sa en gång i tiden.... Resor må vara fina men det betyder inte att de inte tar på ens krafter... Ta den tid du behöver, du är snart på G igen. Kram

#7 - - elisabeth:

Denna lista kan även JAG skriva under på , tror jag skall kopiera den till min blogg, det är bra att se på sig själv och hur O - duktig även vi kan vara ibland.

Nya tag nästa vecka, tänker jag, eller nästa dag.

KRAM

#8 - - Lena i Wales:

Oduktig? Tycker det låter helt normalt!
Kanske inte för alltid, men då och då. Måste man alltid vara sund och duktig? Svar: Nej! Ibland måste man också få bara vara!!!
Ha det bra!

#9 - - ina:

Man behöver lite variation ibland. Kan vara skönt att få vara oduktig en period också och bara skita i många måsten.