Kanelbullen!

Så tänker inte jag utan som vanligt är jag öppen för andra recept även om jag alltid håller mig till mina säkra kort . Att baka kanelbulle med filmjölk i ger säkert en extra piff på smaken och hjorthornssaltet gör bullen extra porös kan jag tänka mig. :)
Mitt i allt så har jag en bulle till att välja på till sommaren.
Vad spännande med filmjjölk i! Här i spansklandet tror jag inte den finns så jag får vänta ett tag med att baka dessa. Har annars gjort "mammas kardemummabullar" men klart jag vill testa dessa. Tyvärrr finns inte hjorthornssalt heller.....
Åh, det här receptet påminner om det som jag fick av min väninna i somras (då jag helt struntade i att jag mår dåligt av mjöl och åt bröd eller kakor mest varje dag) efter århundrandets godaste bulle... Hon hade inga russin i, men mandelmassa. Såååå gott! Tack för att du sprider denna skatt. Och här kommer en vacker tanke till våra fina vänner som var en del av våra liv och som numera finns i våra hjärtan...
Ett riktigt spännande och annorlunda kanelbullerecept med både filmjölk och hjorthornssalt.
Tur att det finns världens godaste recept på så många ställen.
Jag måste pröva.