Black joke!

Det var länge sedan då jag, och många med mig, slutade tro på mellandagsrean. Bra tider på året att shoppa billigt, förutsatt att man har tur och hittar just vad man behöver, är någon gång i januari-februari, och efter midsommar. Därför är jag smått förvånad över hypen över Black Friday!
I fjol var vi faktiskt i USA och njöt av både Thanksgiving och Black Friday i deras ursprungsland. Men även där var rean i de flesta ställen endast typ 20%. Kanske jättebra om man har en dyrare pryl som man spanat på länge. Eller, om man, som några av mina barn just då, behöver förnya sin garderob helt och hållet. Men fortfarande tror jag att man sparar bäst och mest om man stannar hemma och köper ingenting.
Att inventera det man har och använda det i första hand är ett av mina främsta spartips.
Så slappna av. Affärerna finns kvar och nya prylar kommer in eftersom. Även nya reor, törs jag påstå.
Jag i min tur kommer inte att shoppa någonting. Om snökaoset ger med sig styr vi kosan mot fjällen och njuter av livet på ett annat sätt. Amen.
 
 
#1 - - Anonym:

Instämmer helt. Vi behöver oftast inte mer prylar. Viktigare med upplevelser som att känna lugnet i en fjällmiljö.

#2 - - Ditte:

Instämmer helt! Varför handla oplanerade saker bara för att...Mysigt om ni kan ge er av norrut. Värt så mycket mer än några reor...Livskvalité! Helt klart!

#3 - - Karin Eklund:

Kloka ord! Reor kommer och går hela tiden.
När vi var till Spanien såg jag en affär i någon stad vi drog igenom en Black Friday-affär som håller öppet året om...rea alla dagar.
Jag såg däremot inte många kunder där

Ha det bra i fjällen!

#4 - - Christina:

Vid detta laget är det snart dags för något ännu värre. Mellandagsrean...

Men först julafton. Jag tittade bara in för att önska dig en god och fin julhelg!

Ha det fint i fjällen!
Christina