Chilikryddad laxsida med nudlar i kokossås

Våra grannar bjöd på denna goda lax, som jag redan har gjort flera gånger.
 
 
Skaffa en laxsida på minst 1 kilo. Lägg den på en ugnsplåt på bakplåtspapper och salta rikligt.
 
Finhacka 4 vitlöksklyftor, blanda med 4 tsk sambal oelek, 2 msk socker och saft och rivet skal av 1 lime. Rör ihop och stryk över laxen.
 
Ugnsstek laxen i mitten av ugnen, 150 grader, i 30 minuter.
 
Koka 2 paket risnudlar. Häll bort vattnet.
 
Sås: Koka ihop 2 burkar kokosmjölk, 2 kycklingbuljongtärningar, 2 finhackade vitlöksklyftor, 2 tsk sambal oelek, 2 msk socker, 2 msk olja och 2 lime (saft och rivet skal).
 
Häll nudlarna i kokossåsen.
 
Servera med sallad! Jättegott året runt.