Fullt upp!

Det känns så typiskt att klaga över att man har fullt upp. Det har ju alla! Men senaste tiden har verkligen slagit rekord.
Våren har kommit och all pojkarnas utrustning måste ses över. Därtill har de avslutningar på det mesta, inte minst att LA går ut nian, och vi ska ha en liten kalas i anslutning till det.
Jag själv fyllde år och ska ha mitt lilla kalas med allt vad det innebär.
Skyndade mig även köpa födelsedagskort till en kompis idag.
Köpte läsglagögon, +1. Jag struntar i vad optikern säger. Jag är en stilig seriös äldre dam nu.
Utvecklingssamtal Poppe. Tommi Megazone, skicka med matchtröjan som ska lämnas åter samt 70 kr (VEM HAR KONTANTER?) Tommi badhus, utrustning.
Imorgon går jag jour- valborgsbuffé där jag också ska bidra. Köpa kex. När?
Hästen ska börja med kortison. Pratade med veterinären om fångrisken. Ja vad ska man göra. Gäller att administrera tabletterna i rättan tid, tack att jag har Greger. (Bara sådär 30 tabl morgon och kväll, det gäller att räkna rätt).
Akupunktur. Kom ihåg ta örtkapslarna morgon och kväll.
Frissa. Löshår dit för förberedelse.
Laga mat, tvätta, tanka, byta kläder i automaten. Slut på diskmedel och toapapper. Poppe kalas i helgen. Kan hans pappa skjutsa honom dit? Kan han? Fyll i lappen hur han ska vara på fritids i sommar. Ta reda på det också.
Och Greger bygger och bygger och är så duktig- vad åstadkommer jag egentligen? Inget som syns i alla fall.
Som kronan på verket ska jag hålla neoref imorgon. Hade valt en besynnerligt knepig artikel utan att veta om det... Hälsningar till alla andra som har fullt upp! 
 
 
Visa fler inlägg