Tusen skäl att inte rida idag

Hästen är inte så smart. Eller sen är hon väldigt smart. Nu har hon kliat sig så att hon fått en stor rosa hårlös fläck på höger sida. Den hamnar lite under schabraken och hittills har det funkat att rida. Hon får ha fleece"nattlinne" på sig nattetid för att förhindra mera skada. Vi hade inte alls sådana här bekymmer i fjol, och jag skyller på den varma "vintern".
Det finns ju andra skäl att skippa ridningen också, och jag fortsätter skylla på pissvintern.
1. Jag jobbar dagtid.
2. När jag kommer hem är det mörkt.
3. Då finns endast alternativen att skritta längs landsvägen eller ge sig ut i mörka skogen. Ridmässigt ger det ingenting.
4. Eller att fara till ridhuset men då träffar jag inte mina barn och det blir så sent.
5. Om det hade varit riktig vinter så hade jag haft en belyst vinterridbana såsom ifjol.
Som tur är så har jag bra medryttare så hon får mångsidig motion ändå. Jag saknar dock någon dressyrpass till/vecka. Och nu när jag går jour i helgen går denna vecka helt åt skogen, ridmässigt.
Detta eviga balanserande mot dåliga samvete, på alla områden... Jag räcker inte till men jag gör så gott jag kan!
 
#1 - - Anne-Marie Carlsson:

Finns inga skäl för att inte rida! Har just nu 5 hästar som skall ridas in.Ny hemsida däremot under bearbetning Skärgårdsdoktorn.com. Dom ringde i dag och sa att grunden var lagd, ska nu in med bilder o info.
Just nu väntar mina highland cattle kor kalvar och fåren har fått sina första lamm , så underbara ullbollar.
Hästarna väntar föl längre fram och ena katten börjar bli tjock. Getterna o hundarna inga barn i år.
Mat. Har lagat självskjuten vildsvinsstek och lammgryta i dag, lite extra eftersom Awa är uppe o hälsar på.
Vandrat utmed havet med hundarna. Varit på barndop och gjort ligghallen klar till korna. Städat mm. Nu i kväll njutit av GLADIATORERNA och nattat djuren.

Detta är en vanlig dag i mitt liv förutom att jag har brutit all kontakt med landstinget Blekinge och har egen praktik här ute på Almö. Det är underbart och jag är äntligen helt fri fri fri
Mottagning hemma 5 dagar och i Malmö 2 dagar.
Skall snart på bal med Henrik 37 år och bor nu för 3'e året med Mariusz 36 år. Unga män tycker många men det blir ju ett helt annat liv. Var annan vecka bor Henriks lästa dotter hos mig Kajsa 9 år. Hans andra barn Oliver 12 o Stina 7 bor här bara ibland men är hos mig på dagarna men sover hos Henrik. Han är superallergisk så han kan aldrig komma in i mitt hus,en minut så börjar halsen klia och svullna. Ödets ironi.
Kul att du skaffat en blogg, jag får min så fort hemsidan är klar.
Glöm inte bok av 32 på Gotland
PS Har just kommit hem från en resa i Alexander den stores fotspår. Wow Li jag Awa Sandra.