Sommarens Bucket List

Bucket List är en lista på saker som man bör göra innan sommaren är slut. Det här är min syn på saken. Vore roligt att höra din! Har jag glömt någonting väsentligt?
 
1. Vi börjar med plikterna. Städa köket. Och smutsa ner det igen genom att baka och laga vansinnigt mycket mat!
 
 
2. Köp en modetidning och återupptäck din egen garderob. Sannolikt behöver du inte köpa någonting nytt. Jag lovar, du har redan allt! Passa på och dela ut kläder och smycken som inte passar dig till någon annan.
 
 
3. Titta genom alla förbaskade gamla filmer som finns i huset och som du aldrig sett. Många är precis så dåliga som du trodde, men med vissa blir man glatt överraskad! Ge dem sedan vidare.
 
 
4. Läs den absolut bästa litteraturen som finns som du aldrig annars hinner med.
 
 
5. Använd bara sommardofter, inte de vanliga som du haft under gångna året.
 
 
6. Dröm om en egen häst igen. Det sista man kan ta ifrån dig är drömmarna.
 
 
7. Besök en hängbro. Du kan även passa på och fiska.
 
 
8. Om du märker att en kossa brutit sig lös på kvällen, strunta i det! Man hinner ta in den på morgonen efter.
 
 
9. Bjud en härlig bloggvän på besök!
 
 
10. En bra påminnelse finns i bilden till vänster. Dammsug, det är aldrig fel! Till höger the main point- vänta spänt på en bebis som aldrig vill komma!!!
 
 
#1 - - Mia:

Ska fundera över en sådan lista... Kanske återkommer jag till inlägget... ;-) Drömmar, så sant att ingen kan stjäla ens drömmar, endast kopiera..

Blir nyfiken på vad för bebis du väntar på? ;-) Kanske får jag läsa om det när det har hänt...

Svar: Bästa vänners bebis!
Annukka

#2 - - Bosse Lidén:

En härlig lista så här halvvägs till julafton. :). Hoppas nummer sex blir uppfylld snart.
Jag har en rejäl lista som är uppdelad på olika huvudaktiviteter och med många underavdelningar. Måste erkänna att de flesta är av det roliga slaget. Alltför många är beroende av ett sommarväder som svikit mig än så länge. Som tur är har jag alltid reservalternativ, men tycker inte om att jag redan har "valt" flera av de sakerna innan ens juli kommit på besök. Jag har visserligen köpt några samlingsserier på DVD och hoppas vinna hela Mordkommissionen på Tradera imorgon kväll (hoppas ingen konkurrent läser detta) Bokbeställningar är fixade. Vi åker gratis tåg i hela Skåne i två månader (1 210 kr kostade två jojo sommarkort) men då vill jag inte ha med regnkläder. :( Du. Hängbron verkar spännande. Regnkram på dig.

Svar: Det är ordning och reda på dig. (Fast halvvägs till julafton var en liten glädjedödare.) Jag förstår faktiskt din fascination (och besatthet) för statistik, min pappa är statistiker och har väl ärvt den genen jag med. Det kanske räcker soliga dagar för resten av dina aktiviteter också? Jag hoppas det!
Annukka

#3 - - Rolf:

Du har fått med det viktigaste fast kag väntar med att ta förrymda djur tills grannen Arvid brukar tröttna på att ha dem i trädgården. Han är skicklig den mannen,en riktig kofångare. Ha en fin dag!

Svar: Ja du förstår dig på djuren. Innan jag dör ska vi ses! Skåne? Blekinge? Ha en fin dag!
Annukka

#4 - - Yvonne:

Har ingen lista .Men jag vet att inom kort måste jag rengöra ugnen!!.. Väntar du bebis? .................SVAR:Det var på 50-talet . Vi Svenskar är lite tröga! Kram!

Svar: Gör en lista du med, roligare än det där med ugnen... Fast jag tror att den kommer när den vill, inte alltid man är på humöret för den, nej inte min bebis utan bästa vännernas. Kram
Annukka

#5 - - Znogge:

Just nu är min bucketlist lite tom men drömmarna har jag kvar ändå! Ack så viktiga... Dammsuger det gör jag också ;-)

Kram

Svar: Ja, de kommer tillbaka, drömmarna... Kanske tack vare att vi dammsuger... Kram
Annukka

#6 - - Gunnel :

Jag har också en Bucket list, men inte enbart för sommaren. Den ska sträcka sig långt fram i många år. Efter hand som jag kan stryka något på listan så kommer det alltid något nytt till. Det spelar ingen roll att listan aldrig blir kortare. Det betyder ju bara att jag har en hel massa roliga saker framför mig. Kram

Svar: Det är rätt och riktigt. En bucket list ska hålla livet ut. Kram
Annukka

#7 - - Comsi Comsa:

Bra lista du skapat. ☺

Är det T på bilden? :-)

Kramen ♥

Svar: Jaa! Det är Tove! Så himla mysigt vi hade det!
Annukka

#8 - - Rolf:

Hahah,ja det måste vi göra! Jag har förslag på en liten bilresa som börjar i Skåne upp till Värtahamnen och båten till Helsingfors och upp genom Finland och över vid Haparanda och hemåt igen. Jag vill så gärna få se landsbygden i Finland. Jag ser fram emot det. Det vore riktigt roligt!

Svar: Jag lämnar dig till Finland dock.
Annukka

#9 - - Lissen:

Härligt med bucketlistor. Hoppas att babyn kommit nu, glädje med dom små gullisarna.

Ha det gott. // Lissen

#10 - - Rolf:

Hahahah,där stannar jag väl då.

#11 - - Ditte:

Jag tar just nu den enkla vägen och fuskar genom att kopiera dín lista. Så länge. Men bortsprungna kor och fiske från en bro blir lite klurigt, men inte omöjligt.


Svar: Du får väl låta bli att fånga en tjur (i st för ko) där i Spanien... bättre så.
Annukka

#12 - - AktivaDagar-Camilla:

Härlig lista :)

#13 - - Tove Olberg:

V hade det så jättetrevligt, ingår ju i några av punkterna - :-)
Och den kakan den har jag inte glömt än!