Idolen föll ner

Jag har många väninnor som har en hemlig drömkille. En evig "etta" som alltid ligger högst på listan i drömmarna, det vill säga även före äkta maken. "Frikort" kallas det visst, och mycket annat har jag också hört som jag inte vill återge här.
Jag har liksom aldrig fattat poängen med kändisar. Jag är sällan intresserad av dem, ej heller vill jag bli kändis. Ofta (dock med åldern mer sällan) har jag blivit tillfrågad vilken (manlig) kändis faller mig i smaken. Jag har alltid haft enorma problem att svara på den här frågan, eftersom jag inte gillar någon kändis speciellt och dagdrömmer inte om någon. (Skulle bara fattas!)
Sedan jag såg Pirates of the Caribbean för 15 år sedan har jag dock haft ett standardsvar som hjälper mig ur knipan: Johnny Depp! Ja, han ser ju OK ut, verkar ha lite djupare approach till livet, har bra humana åsikter, och är dessutom en riktigt bra skådespelare.
En liten spricka i fasaden kom 2014 då Johnny Depp skilde sig från Vanessa Paradis, hans långvariga partner och barnens mamma. Men det kan hända den bästa, vet jag och många med mig. Nästa steg, en 24 år yngre flickvän, gjorde däremot att jag drog öronen åt mig ordentligt, som den gammaldags kärring jag är.
Och vad händer nu, 15 månader efter deras bröllop, går de skilda vägar. Johnny Depp har inte bara visat sig vara en simpel alkoholist och narkoman, utan också en hustrumisshandlare, en varelse som jag föraktar allra mest. Är bevisen tydliga? Ja, jag befarar det.
Då får jag väl byta kändis, tips, vem ska jag välja nu?
Tur att Leif GW Persson är kvar som han är. Han är sedan länge min svenska motsvarighet till Johnny Depp.
 
 
 
Visa fler inlägg