Glädjeämnen

Hårt jobb kräver hårda nöjen. Dessa tider då jag gör inget annat än jobbar, och skippar sömnen, har jag verkligen försökt fokusera på det positiva.
Vänner och goda relationer, bästa arbetskamrater, människor som tycker om mig och försöker förstå fast jag inte är på topp.
En vår som man anar i luften, det där ljuset. En lugn morgon efter jobbnatt. Frukost med bara med mig själv och dagstidningen. Solrum och yoga på mitt kära gym. Tid hos frissan. En lyxig damtidning. En bra bok, ja faktiskt, just nu har jag en bra under arbetet. Några nya snygga kläder på g, rea på nätbutiken Country-Dreams kan jag tipsa om... En middag med ett glas rött vin och koncert med min man. En stund i bastun någon kväll.
Och en ny liten katt, Elli får hon heta. Jag gråter över Salomo varje dag, stora salta tårar, det hjälps inte. Men Sisu blev så olycklig och rastlös efter Salomos bortgång att vi skyndade oss lite.
Det är länge sedan jag har blivit så reservationslöst positivt, -hjärtligt- bemött och uppskattad av någon som denna lilla kattjej. Hon är en sann människovän, nästan som en hund kommer hon springande och överlycklig så fort man kommer innanför dörren. Det går också rätt så bra för henne och Sisu så jag räknar med att hon har kommit för att stanna.
 
 
Vad annat positivt kan jag komma på- det här räcker väl ganska långt? Jag har väldigt lite planer för framtiden och koncentrerar på att överleva här och nu. Mitt nästa mål är dock att resa till stugan under våren. Det ser jag fram emot!
Visa fler inlägg