Hur mår jag?

En befogad fråga, inte minst till mig själv. Det glädjer mig att jag kan svara- ganska bra, eftersom jag har fått semester! Sällan i mitt liv har jag haft en lika tuff jobbperiod som under den senaste månaden, och inte minst pga brist på sammanhängande sömn på normala tider.
Men så länge som saker och ting går att avhjälpa med ledighet är i alla fall jag nöjd. Jag ser verkligen fram emot min semester!
 
Under tiden har jag tränat ungefär som vanligt. Jag fick väldigt ont i axlarna av yoga i långa loppet, så jag har nästan helt bytt mot andra träningsformer. Tyvärr är årets sommarschema väldigt nerbantat på mitt gym!
 
Jag har kört lite bantning eftersom jag hade ätit upp mig lite väl mycket. Jag har heligt lovat mig själv att aldrig mera hamna där jag var viktmässigt för två år sedan, av den anledning att jag mår så mycket bättre 10 kg lättare.
 
Jag sörjer fortfarande djupt mina två katter. Nästan dagligen gråter jag, mest när jag är ensam förstås. Men när jag väl gör någonting annat så går det bra, jag kan skratta och vara glad i stunden. Jag har fått oerhört mycket glädje av den nya katten, "Bjässen". Han är nästan alltid hemma och går sällan längre bort än till altanen. Jag har honom i regel vid min sida om jag är hemma. Det är verkligen en ynnest att ha en sådan trogen vän!
 
Vad gäller mitt liv i stort så har jag försökt att alltid göra någonting gott av någonting dåligt, om ens en liten sak. En annan läxa som jag har lärt mig är att vara i nuet på ett helt annat sätt än förut. Dels inte grotta ner mig i det som har varit, och dels inte ta ut saker och ting i förskott. Bara vara här och nu, och göra det så gott jag kan.
 
Jag ser fram emot att under min semester sova, laga mat och baka. I Finland ska jag se de stora segelbåtarna och jag hoppas att vi även hinner med en liten utflykt till stugan. Och som vanligt vill jag dela mitt liv med familj och vänner. Här och nu.
 
 
Visa fler inlägg