Tiger Summer Essentials del 1 Kläder

Vilken härlig sommar! Jag har fått uppleva allt från den spirande, men varma, försommaren, till den dignande högsommaren och nu den mystiska sensommaren. Jag har tankat sol och värme för resten av året, och än är det inte slut! Jag har njutit av nästan varje sekund, vågar jag påstå. Men som fru till en jordbrukare har jag förstås haft i bakhuvudet hela tiden det faktum att det har regnat för lite, så lite dåligt samvete har jag också fått ha.
 
Jag har ju mitt köpstopp (läs köpbroms) gällande allt, och inte minst kläder. Så det har inte blivit så mycket nya sommarkläder, förutom ett par klänningar som jag panikhandlade i NY i våras då det plötsligt blev så varmt där.
Jag har dock tagit min garderob i bruk på ett annat sätt nu när jag vet vad jag har. I backspegeln kan jag säga att storstädningen av huset är det bästa jag gjort på länge.
 
Jag har dock köpt ett plagg (Mos Mosh) som jag riktigt älskar, och den är sommarens powerdräkt för mig. Jag ser fram emot slutet av sommaren då jag kanske återigen kan använda den (ärmar och allt...) It's me!
 
 
#1 - - Ditte:

Storstädning av lägenheten inklusive mina garderober, både uppe och i källaren, finns med i planerna. Tyvärr är de lite diffusa tidsmässigt. Men de finns. Har rensat lite då och då och lämnat bort men mycket kvarstår.
Klänningen är jättefin och du kommer helt säkert att använda den i höst när det blir svalare igen.
Fint att läsa att du haft en bra sommar men jag har då och då sänt tankar till er. Vet ju att ni har många djur som behöver mat och torrt har det ju varit och är så fortfarande.