En helt vanlig härlig helg!

För det första vill jag säga att jag fortfarande läser era bloggar. Men med åren har min surfplatta blivit segare och segare. Bolglovin fungerar dåligt och jag skickas till de bloggar som jag följer via typ 3-4 mellansteg. Och att lämna en liten kommentar är verkligen en kamp! Jag är inte en robot, nej, många om och men, markera alla bilder med skyltfönster- inte så lätt, det kan faktiskt bil fel! Och sen segar plattan och bilden flyttar på sig och jag klickar fel!
Det är framför allt de som inte har blogg.se, typ blogspot, som jag har svårt att kommentera.
 
 
En hel helg har jag haft för mig, utan några speciella sociala aktiviteter, "bara" med familjen.
För mig är det viktigt att sova. Och att städa- min uppgift är dammtorkning, toa och allmän organisering, läs arbetsledning. Plocka, laga och se till att allt är på rätt plats. Jag vattnar även blommorna.
Jag försöker göra nästa veckans matlista och handla därefter. Ofta ingår även en och annan körning till sportaktiviteter. På helgen tränar jag alltid, ett eller två pass. Jag ser till att ha tid med det, eftersom det gör att jag mår bra på sikt. Det är lite som städning fast i min egen kropp.
Att laga mat och kanske baka gör jag nästan alltid när jag har en hel ledig dag på mig. Tvätta gör jag hela veckan, men också under helgen.
Vi har väldigt mycket snö i år och det är tur att gubben har en traktor. Men i år har jag inte alls lidit av mörkret, snarare tyckt att det är mysigt. Allt tar dock lite längre tid under vinterhalvåret, känns det som.
Denna helg lyckades vi även med bedriften att spela sällskapsspel! Ticket to ride, ett väldigt trevligt spel.
Vad har ni för helgritualer, ni som fortfarande jobbar? Och ni som inte jobbar, ser helgen annorlunda ut för er än resten av veckan?
#1 - - Ditte:

Oj, känns som om din helg har många timmar. Men skönt tycker jag det är att du nu i vinter varit "mer till freds" med mörkret.
För mig som inte jobbar så blir dte inte så stora skillnader på vardag och helg. Men ofta kan jag på helgerna träffa döttrarna och barnbarnen. Skola och förskola finn ju inte och döttrarna arbetar ju inte heller på helgen.

Jag varvar ju Stockholm med Torrevieja, oftast en månad på varje ställe, och då känns det som om jag vill ta igen tid då med de mina när jag är hemma.
Många tankar till dig och de dina.
Kram!

#2 - - Krassligt.blogg.se:

Jag upplever också mycket problem med att kommentera. Känns nästan som att ddt ör i omgångar. Eller som nu när ordet det blev ddt och jag inte kan ändra det utan att radera allt jag jag skrivit. Hälsn fd fyrtiotaggare