En liten uppdatering

Jag har inte skrivit någonting eftersom livet har varit så hektiskt. Hektiskt på ett bra sätt, faktiskt! Jag nästan skäms att skriva det, att vi har en massa olika projekt. Det känns så dumt att hela tiden bygga på fast vi egentligen inte behöver någonting nytt. Men det blir alltid så att vi ska bara göra den saken och den saken- när tar det slut? Aldrig, antar jag!
Dessa stolar kläddes om av min man och pappa, med skinn importerat från Tallinn. Visst blev de tokiga?!
 
 
Min man har även byggt större saker, en bastu på stugan! Vi hann faktiskt basta en gång, sista kvällen innan hemfärd.
 
 
 
Under tiden då Greger byggde njöt jag och Poppe av vintern i Hemavan mitt i oktober.
 
 
 
 
 
Har man köpt en stuga med kök ska man inte äta ute. Skafferiet på stugan dignar under allehanda råvaror...
 
 
Som Halloweenefterrätt rörde vi ihop en liten kyrkogård...
 
 
Gör 4 portioner chokladmousse. Bred på ett fat eller en LITEN plåt. Tillverka glasyr av halv äggvita och florsocker. Gör kors i vanliga kex eller pepparkakor. Låt stelna. Stick gravstenarna i jorden. Strö över krossad choklad som grus. Gott förstås!
Väl hemma har vi haft främmande, och utövat olika aktiviteter...
 
 
Vi har vant oss vid att leva med tre katter... det går bra... Utan djur ingen magi...
 
 
Vi har jagat en katt, och vi har till sist fångat en katt! Vilken lycka!
 
 
Jag försöker göra bra saker med mat, dryck, sömn, träning och allmän stimulans. Jag försöker undvika onödiga saker såsom storm i vattenglas. Jag är en av miljarder människor så det är onödigt att ge saker i mitt liv så orimligt stora proportioner, utan följa med flödet och välja mina strider noga... Det mesta löser sig...
 
 
Nästa "projekt" hos oss är ett kök i uthuset. Det blir Ikea, och det kommer att bli bra.
 
#1 - - Mia:

Ja, ni verkar sannerligen se till att det händer saker runt er! Kul!

Ditt resonemang runt livet och att du är en bland alla andra människor, gillar jag. Däremot tycker jag inte det alltid är så lätt att leva upp till. Kanske du lyckas, hoppas det :-)

Vinter är vackert på bild... men jag är ingen vintervän... jo, soliga dagar med hög klar luft, visst är det härligt, Men jag vill helst kunna vandra hur jag vill i skogen utan att pulsa i snön. Tror du är en större vintervän, annars hade du nog inte valt en stuga där det finns en lång vinter utanför fönstret :-)

#2 - - Tove Olberg:

Oj oj oj nu dyker en längtan upp åt norr ... känns som jag när jag ska uppåt på besök så småningom ska planera in dig o ditt ..... och visst löser sig det mesta - bygga ut, bygga till och bygga nytt en stor del av livet när den tid finnes. Skäms inte över det hektiska som är bra. Det finns en tid för allt. Medvetenhet är A och O. Sedan kommer resten.
Stolarna? Jaa, inte vet jag men fint blev det.
Kram från farmor!

Svar: Välkommen hit!
Annukka

#3 - - Ditte:

Så roligt att höra från dig här på bloggen. Att du har mycket, väldigt mycket om dig vet jag men det känns som om du hittat just den där balansen som är så viktig. Härliga foton från stugan i Hemavan och att vara där förstår jag ger mycket. Fint avbrott och med annu mer natur helt inpå och dessutom de vackra fjällen.
Jättefina stolar och toppen att klä om dem.
Ha det fortsatt bra.