Februariinlägg

Hur ska jag sammanfatta allt. Jag gör det jag ska och lite till. Men det är ändå ganska lugnt! Och jag är sannolikt nöjd med det.
 
 
Det är lite svårt att göra någonting ute. Antingen är det -30 grader (ja) och då fryser man även inomhus. Tur att vattensängen är tempererad. Eller sen snöar det för fullt som i helgen.
Jag gick in i vintern, mörkret och kylan med tillförsikt men nu måste jag säga att jag ser fram emot att det ljusnar! Och försiktiga tecken på det syns ju redan, så som sig bör i februari.
Greger bygger därute, och han vill inte ha min hjälp. Jag får lägga Rubiks kub, tur att man duger till någonting.
Jag är verkligen en mästare på att bli stressad över att ha för lite att göra. Trots att jag under min långhelg har både städat, lagat mat, tränat, planerat, ordnat mina foton och även umgåtts med vänner om än bara lite grann så känner jag mig lat. Nog är det väl förbaskat att det ska vara så märkvärdigt att vara ledig någon gång!!!
Det kanske är pga kontrast till min man som bygger så mycket. Jag skulle också vilja kunna bygga. Att man skulle se att det blir liksom någonting nytt och färdigt! Inte bara planera och organisera... Men det är väl min lott i livet...
Visa fler inlägg