God Jul!

God Jul på er alla, och kom ihåg att julen är inte över ännu.
Det positiva är att jag var helt klar med allt i stort sett redan före december, allt hände nästan av sig självt, all hets lyste med sin frånvaro och allt blev bra. Jag jobbade in i det sista. Budgeten för december månad var mycket liten!
Jag fiçk inte alltför mycket julklappar, eller onödiga julklappar. Vädret var lite deprimerande, det blev dock snabbt vitt över julen, men nu regnar det visst igen.
Jag har inte varit helt hundra i magen vilket gett mig en bra ursäkt att strutta runt hemma med nattlinne ett par dagar!
Apropå onödiga prylar, jag har återigen haft en kosmetik-julkalender i år. The Body Shop- fullsize, och jag kan säga att jag är nöjd.
 
 
Kalendern är värd sitt innehåll dubbelt upp, om vi jämför med ordinarie butikspriser. Dessutom innehåller den nästan ingenting överflödigt, bortsett från ett hårband. Ett par sheetmasker kan jag ju använda under året. Därtill schampo, balsam, duschcreme, mjukgörande för kropp och ansikte, ansiktstvätt, handcreme, läppbalsam, mascara och t om en ny make up-pensel är alltid nödvändiga. I stort sett alla produkter är fullsize, inga reseförpackningar. Jag har svårt att motivera mig att köpa julkalender av något annat märke om de fortsätter så här i framtiden. Dessutom är The Body Shop Cruelty free, och en föregångare gällande djurskydd och fairtrade.
 
Mina andra julklappar var den sk Smakboxen (se tidigare inlägg), friluftsgrejer som jag förhoppningsvis kan använda nästa år, och olika godsaker. Samt en tigerhalsduk.
 
Nu ser jag, och vi som familj, bara fram emot att få coronavaccinet och successivt återgå till det normala livet. Coronatiden har varit lugn och lärorik, men nu har jag fått nog av den varan.
Visa fler inlägg