Bucket list, hela livet

Min goda väninna Helena som lever under skuggan av sjukdom, funderar på sin blogg Änglakraft vad hon allra helst vill göra i sitt liv. 
Hon har levt precis som jag, det vill säga, gjort allt hon vill göra, eftersom. Det gör det faktiskt svårare att komma på någon bucket list på beställning. Jag upplever inte att jag inte har gjort någonting som jag velat, pga att jag inte har vågat, eller för att ha varit för bekväm eller saknat uthållighet.
På min bucket list ingår numera att göra varje kvarvarande dag så bra som möjligt, och det behöver inte betyda någonting extraordinärt, snarast lugn och ro, och undvika onödiga storm i mitt lilla vattenglas.
Om jag tar ett konkret mål som jag har i livet och som jag inte hunnit genomföra, så är det bestigningen av den Stora Murtsertoppen 1413 möh som är ogjort!
Sen har man ju planer gällande renoveringar och yrkesutbildningar som jag ser fram emot, men som jag betraktar snarare medel än mål.
Många roliga saker i livet har jag lagt ner på is, men naturligtvis fått annat livsinnehåll i stället. Man kan inte få allt, och i synnerhet inte samtidigt. Allt har sin tid.
 
 
 
#1 - - Monnah:

Mina systrar är duktiga på alla slags listor. Jag tycker det är en god idé att klargöra vad man vill få gjort, men eftersom jag sedan sällan tittar på listor jag eventuellt får för mig att skriva hjälper de mig inte särskilt mycket. Vad fina dina ”bucket goals” låter. Lugnt och fint, inga stora åthävor. ❤️

#2 - - Ditte:

Så kloka tankar! Och intressant att ta del av dem. Nej, man kan inte göra allt på en gång. Jag funderar mycket numer på vad jag skulle vilja göra. INser att åren går, tiden är inte oändlig. Vad är viktigt? Just nu. Och jag vet inte. Jag som så ofta vetat vad jag velat och nu gör jag det inte. Men du kan mig några tankar som jag ska fördjupa mig i. Tack för det.
Hoppas det är bra med er alla. Tänker ofta på er. Och kommer du neråt så vet du att jag finns och var.