Tack och hejdå, januari

Januari är min hatmånad. Varje år förundras jag över hur mörk och dryg den är!
Jag hatar blaskvintrar som denna men undrar om ändå inte avsaknad av den extrema kylan har gjort att januari tycktes gå lite snabbare i år.
Eller, åtminstone började jag ropa hej, men märkte då att det var först 27/1... vad mer hann hända? Nåja, jag hann åtminstone bli sjuk. Inget farligt iofs, det finns värre sjukdomar.
Årets januari innebar en fantastisk vecka i Stockholm just on my own. Snabbt tillbaka till vardagen när jag kom hem dock, och det med besked.
Jag har tänkt vara "köpfri" även i år och därmed ser januaris köplista närmast skrattretande ut. Jag tröstar mig med att nu har jag handlat årets kläder färdigt, det hände i Stockholm v.3 ska tilläggas.
Vi har skaffat en ny katt, en som vi tror är syster till Sisu som vi förlorade dramatiskt för snart 3 år sedan. Huset är så stort att 3 eller 4 katter gör ingen skillnad. Inte ens Greger var svårövertalad denna gång.
Mina planer för kommande året känns klara. Så länge alla är friska och glada är jag mera än nöjd. De största planerna för i år har med vår stuga att göra. Greger (och Gustav) bygg AB ska fixa en liten hall, byta golvet och köket. Därefter kommer det vara fulländat, jag kommer då inte på vad som kunde bli bättre. Mitt personliga mål för 2020 är att bestiga den stora Murtsertoppen, något som misslyckades i fjol pga vädret och för lite tid.
En del planer har också med vår italienska utbytesstudent att göra- att fortsätta visa honom vårt fina land samt att/om hans familj kommer hit midsommartid.
Jag ser nu att februariljuset silar sig in genom våra fönster. Nu blir det bara bättre och bättre!