Tigertips! Smakboxen.

Julen närmar sig igen. Julklapparna är inte världens viktigaste sak. Och vad ska man köpa till en som redan har allt, och har råd att skaffa sig precis det vad hen vill.
Av Gregers barn fick vi i fjol världens trevligaste julklapp, som garanterat kommer till användning, och inte ligger och skräpar. En låda med matvaror som kommer med posten varannan månad! Smakboxen.
 
 
Jag tror (obs, inte vet) att själva matvarorna är gratis för företaget, och att deras kostnader består av portot och allmän administration. Varorna är förvisso oftast "fullsize", men det är många nyheter och smakprover. Mattillverkare vill ju synas och inspirera, och förstås öka kännedom om sina nya produkter.
Genom boxen har jag hittat många nya favoriter, som jag annars aldrig hade provat på. T ex havreris, konserverad kyckling, vissa dressingar. Vegonader hade jag knappast provat om de inte hade kommit med boxen. Och vad gäller bönor är de välkomna, fram med recept bara och så bra med nyttig inspiration! Jag har också fått prova nya drycker och lemonader, och snabbmat (kan speciellt nämna Soba-nudlar som jag fortfarande flitigt använder som jobblunch.) En del av innehållet är läsk och godis, men nog går de (tyvärr) också åt här i hushållet. Vi är ju flera som delar på boxen!
Om man vill äta helt vegetariskt, eller väldigt hälsosamt för den delen, så finns det boxalternativet Balance. Vi har Original, och det finns även Nyfiken (ännu mera nyheter) och Måltid (med matlagningsfokus). Det finns även kylt och fryst-tillägg, men den kostar extra och levereras inte överallt och för mig verkar den mest lite besvärlig. Kanske någon som provat den tycker att den är toppen.
Det är väl på sin plats att nämna, att jag inte har något som helst annonssamarbete med Smakboxen, och inte med någon annan heller. Jag tycker bara att lådan med 15-20 fullsizeprodukter varannan månad, ca 200 kr/box, är väldigt inspirerande och dessutom prisvärd. Jag tycker också att det hela har fungerat smidigt och utan krångel. (Det finns några rabattkoder på nätet som man kan använda när man beställer, kolla upp.)
Det var månadens tips!
 
 
#1 - - Gerd:

Inspirerad av min yngsta dotter, som använt sig av Smakboxen ett tag, så har jag nu beställt en som kommer i december. Jag valde Balance.
Det ska bli spännande! Jag gillar nyheter.
Kram!