Tack 2021

År 2021 närmar sitt slut. Det hemska är egentligen att det har gått så vansinnigt snabbt! Tiden för ett år sedan känns som igår.
 
 
Jag har varit nöjd med väder och vind under gångna året! Snö är alltid bättre än slask, hur kallt det än må vara. Och sommarvärmen klagar jag inte heller över.
Yrkesmässigt har jag nått mina mål, och fått papper på en ny specialistutbildning. Inget som kändes jättestort precis, men det är ändå ett faktum.
Jag och vi har gjort 2 fantastiska resor till Abisko! Helt rätt resemål "så här i coronatider"(...)
Och jag, Greger och Poppe fullföljde faktiskt vår sommarvandring Ammarnäs- Hemavan (Klippen) på 4 dagar och 4 tältnätter. Årets höjdpunkt!
This was my Happy Place! (Tärnasjön).
 
 
Jag har köpt en lägenhet och inrett den med second hand. Vi har haft en hel del med nya och gamla hyresgäster att göra, både i lägenheten och på hemmaplan. Trevligt!
Jag har blivit mera innerligt motiverad för ett hållbart liv, åt det köpfria hållet. Det som räknas i livet för mig är goda relationer och meningsfull sysselsättning, gärna så att man kan hjälpa andra.
På fritiden har jag fortsatt träna, och läsa böcker. Trots ett ganska opåverkat leverne har vi helt sluppit covid i familjen hittills.
Stora fester under 2021 var sonens studentfest och makens 50-årsfest.
I ett helt år ryms i regel även en del sorger och bekymmer. De har vi klarat av och jag har varit en del ensam på stugan, vilket är välgörande för mig.
I kväll ska vi fira in 2022 i all ödmjukhet!
 
#1 - - Monnah:

Dina bilder från resorna har verkligen varit inspirerande! Jag känner att det suger i magen efter att göra liknande och jobbar på att bygga upp min stamina och styrka för att klara vandringar av olika slag. Jag är ju inte tjugo längre... Hoppas att ditt 2022 blir minnesvärt och vackert!