Vi börjar dagen med mjukyoga på morgonen

Bloggvänner skriver sommarens bucket lister, och jag vill ju inte vara sämre. Lagom till juli kommer jag på att jag också har sommardrömmar.
Jag vill inte gå till stranden och vill varken sola eller bada, och jag ser inte fram emot någon koncert. Jag bryr mig inte så värst om bio eller sport. Och jag är helt likgiltig mot Umeå med omnejd, i alla fall dess "sommarattraktioner". Så jag får fundera ett tag, och då kommer det självklara.
 
-För det första vill jag sova gott, hela natten, och gärna även på morgonen! Tidigare var det självklart, men inte nu längre.
 
-Jag vill gärna klämma in ett pass "mjuk-yoga" på förmiddagen. Tidigare ville jag göra rörelserna så bra och snyggt som möjligt, men nu vill jag bara känna att de gör gott mot min kropp. Det är också lite av en övningsfråga, att kunna känna efter. På youtube finns hur mycket enkla och korta pass som helst, det är bara välja och vraka, eller ta första bästa. Det viktigaste är att det är kravlöst, 20 minuter räcker.
 
-Jag vill äta gott, enkelt och hälsosamt. Den här sommaren vill jag koncentrera mig på smoothies, då jag också har införskaffat en ny blender. Och en smoothiekokbok.
 
 
-Jag ska gå naturpromenader med vår hund Nuusku. Det var sist när jag hade häst som jag fick uppleva naturen hemmavid. Alla dofter och ljud är underbara så här års! Det har varit magiska sommarkvällar.
 
 
-Som alla redan väl vet vid det här laget, så vill jag FJÄLLVANDRA. Årets tur går runt Kebnekaisemassivet, och mitt vandringssällskap är min man, den bästa tänkbara kompisen.
 
 
-Jag ska delta i årets "Mannelopp", byns egen löptävling till ära av en bybo som nu är 95 år och har motionerat exemplariskt under hela sitt långa liv. Jag springer 5 km.
 
 
-Jag ser fram emot att få gäster från Tjeckien! De ska även besöka Abisko innan de kommer till oss, vilket är en liten tröst då jag inte kommer mig dit själv i år. 
 
-Jag vill ha en rejäl grillkväll med hela familjen- barn och bonusbarn!
 
-Och jag tackar inte nej till trevligt umgänge med alla våra vänner, whenever! Det är faktiskt en av sommarens höjdpunkter.
 
-Jag vill gå på någon form av kroppsbehandling- massage, fotvård eller dylikt, och det får bli efter fjällvandringen. Naprapaten har redan fixat till min nacke, och ska anlitas vid behov.
 
-Jag vill gärna fortsätta vara "köpfri" men ett enda sommarplagg kunde jag faktiskt unna mig, om jag skulle hitta någonting superfint. Ännu har det inte hänt.
 
-Jag vill läsa böcker och hitta nya som gör mig glad och inspirerad. Det vill jag iofs alltid!
 
-Jag vill träna ofta och mångsidigt på min träningsanläggning Iksu Spa för att behålla formen och må bra. Mycket kan man behöva avstå ifrån om hälsan krånglar.
 
 
#1 - - Monnah:

Det låter som en finfin sommar! Jag läste den här artikeln och tänkte genast på dig (som ju brukar ge så bra boktips). Kanske finns det fler bra böcker kvar att läsa?
https://kvartal.se/artiklar/sommarens-boktips-fran-kvartal-kultur/

Svar: Oj, tack! Ja, det finns säkert fler bra böcker kvar att läsa, frågan är bara om livet mitt räcker ens till en bråkdel av dem! Du får gärna tipsa om någonting som du tror går hem hos mig...
Timeoftiger

#2 - - Miatankar:

Din semesterdröm låter både hälsosam som den ger vila. Litet av det som behövs mellan de mer hektiska arbetspassen.

Apropå dina problem att kommentera hos mig så vet jag inte vad det beror på. Något problem är det för jag fick anstränga mig litet extra för att kunna godkänna den. Om felet ligger hos dig eller mig kan jag inte svara på ;-)

#3 - - Monnah:

Det låter som en finfin sommar! Jag läste den här artikeln och tänkte genast på dig (som ju brukar ge så bra boktips). Kanske finns det fler bra böcker kvar att läsa?
https://kvartal.se/artiklar/sommarens-boktips-fran-kvartal-kultur/