En sådan helg

En helg med trevliga kvällsaktiviteter, men likaså lediga dagar. Allt var ungefär i fas.
Jag vaknade upp till strålande marsväder på lördag morgon och kom framtill att ja, jag ska bara fixa lite här hemma. Och fann mig efter några timmar i irriterat tillstånd, springande hit och dit, men vad jag hade gjort det vete fåglarna. Tvätt, kylskåp, ytor, kattlådor, hallen, klädhögar, blommorna, akvarium, pappershögar... Städat blev det inte gjort men tydligen hade allt småplock exploderat medan jag inte hållit koll på det!
 
 
Jag köper snabbris i affären och myser. Snart är det april, maj, juni, juli... Trots vissa hälsobekymmer under våren vågar jag fortfarande envist tro på vår stora sommardröm- fjällvandring runt Kebnekaisemassivet! Det skulle vara första gången vi ger oss ut och lämnar den stora leden. Som extra bonus hoppas jag verkligen att vi får Poppe och Melvin med oss, annat kan jag inte begära.
Vandringssäsongen i norr är så förtvivlat kort, och dessutom sammankopplad med ens semester. Det finns verkligen inget utrymme med någonting oväntat just då man planerat sin långvandring, annars är det ett års väntan till att försöka fullfölja planerna på nytt. Men jag tror att allt kommer att gå bra.
 
 
Visa fler inlägg